Asociatia Nevăzătorilor din România, Filiala Brașov participă în cadrul proiectului MOLLVIS, proiect destinat persoanelor nevăzătoare.

Citește mai departe:Asociația Nevazătorilor filiala Brașov parteneră într-un proiect european de învățare a limbilor...

Asociația Nevazătorilor din România, Filiala Brașov, participă în perioada octombrie 2013 - septembrie 2015 în cadrul proiectului All4Well, un proiect destinat persoanelor nevăzătoare care lucrează în sectorul masaj și wellness.

Citește mai departe:Asociația Nevăzătorilor filiala Brașov parteneră într-un proiect european pentru dezvoltarea unui...

Presedintele Virgil Lazar utilizand Ellvis

Proiectul denumit ELLVIS este finantat de comisia europeana si isi propune sa implementeze o noua metoda de invatare a limbilor straine pentru copiii dar si pentru adultii nevazatori.

Aceasta nu vine in contradictie cu metodele deja folosite, ci dimpotriva constituie o alternativa care poate fi folosita in paralel sau in completarea acestora.

Citește mai departe:Asociația Nevăzătorilor din Romania Filiala Brașov parteneră într-un proiect european pilot de...

Începând din data de 2 octombrie 2006, Asociaţia Nevăzătorilor Braşov organizează cu caracter permanent cursuri de operator calculator pentru nevăzători. Aceste cursuri se vor organiza non-stop în funcţie de numărul de persoane interesate, fiind prima formă de educaţie pentru adulţi nevăzători disponibilă în mod permanent în ţara noastră.

Citește mai departe:Cursuri de operator calculator pentru nevăzători disponibile permanent

În perioada 22-24 septembrie 2006 Asociaţia Nevăzătorilor Braşov a organizat fazele zonale ale concursurilor anuale din calendarul Asociaţiei Nevăzătorilor din România. La evenimentul ce s-a desfăşurat la Pensiunea Mariana din Moeciu de Jos au participat în total 24 de concurenţi nevăzători, din judeţele Arad, Alba, Baia Mare, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Cluj, Harghita, Maramureş şi Satu Mare.

Citește mai departe:Fazele zonale ale concursurilor anuale ale Asociaţiei Nevăzătorilor din România